Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likvaka för mitt hjärta

Den inbillade kniven

som jag sas högg i din rygg

slet du ut med bravur

och skar av mig halsen med
.
.
.

Likvakan för mitt hjärta är inledd




Fri vers av Torkade rosor
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-01 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor