Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel 5

en gråklädd begravning
tyder på kränkning, dold färggladhet

om man bara tar av sig mössan då
är man den bästa människan
man tillhör den bästa gruppen
intressemänniskor med vördnad för andras

modeskaparens begravning klädd som man tror
reducerad till skapelserna
självklart i Herren skaparens rum

begrav inte pojken i mössan
inte så




Fri vers av Dan. Larsson
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-01 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan. Larsson
Dan. Larsson