Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oidipus

metall är naket
som prickig hud som badat med en annan människa på vintern
svettigt sex är anonymt eftersom det är vuxet
lavendeltäcken i lavendelrummet
vifta det som en hemmafru över sängen med barnet
du känner dig barnslig
sen har ni varandra
och mognar i raketfart
mamma över de som sexualiserar godispapper
färgat metallpapper
som såpa
oidipussåpa




Fri vers av Dan. Larsson
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan. Larsson
Dan. Larsson