Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel 6

tydliga färger som vittnar om kända designers
har varit trendiga sedan De Stilj
du skulle ha prioriterat färgen i loggan

man ska öva på att dra slutsatser utan facit
aktiesnackaren i efterhand, har missförstått sitt geni
vad ska man med ett konto till i kistan
pengakritik är dum
vad ska man med kärlek till i kistan




Fri vers av Dan. Larsson
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan. Larsson
Dan. Larsson