Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

när kaffestinnet övergår i tystnad
ska man börja om på nytt

om tystnaden är stor
ska den fyllas med turkisk psykrock
som ett mellanösternpiano
trollar ormar ur virkade krukor
jag behöver en illustratör från facebook
hör av dig i ormspråk
på ormtunga
kyss mig digitalt




Fri vers av Dan. Larsson
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som verkligen är tidstypisk.
Jag gillar orden ”kyss mig digitalt” som beskriver den tidsnöd vi alla har.
Det blir många kyssar gjorda på Facebook nuförtiden...
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan. Larsson
Dan. Larsson