Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomater

tomater består av en väldoftande kvist
och ett syrligt innanmäte av gele
därinne gömmer sig fiskrom i en futuristisk kokong
matklockan pling plong




Fri vers av Dan. Larsson
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan. Larsson
Dan. Larsson