Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekviem

Var har jag varit
alla dessa år?
vad har jag varit
all denna tid?
vem eller vad
har jag gömt mig för?
du finns överallt
runt omkring
och i mig

Tagen som gisslan
av en illusion
tittar på världen
det är en gåva
att kunna ha tråkigt
guds utsträckta hand
på mitt huvud

Och nu får jag vila
i ett sus från sanningens sekunder
jag försöker och söker
finna min väg




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP