Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre

Max medicin

Känns okey

Lite trött

Åt rätt håll

Sover mycket




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 14:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kort och koncis text som förstås
2018-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Sömn har en helande verkan!
2018-02-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Sömn rensar och läkande processer startas i kroppen :)
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson