Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...........


Lämnar dig aldrig ensam...

fick mig att falla
från det högsta bergsklippa
för att du föll först




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-06-03 16:29



Bookmark and Share


  volatile
ah. this was wonderful. kärlek!
2006-10-14

  Softpurple
väldigt vacker.. :)
2006-09-14

  yoyyo
fint fint
2006-07-13

  sofiavishet
Romeo, inspiration känner jag;) (från romeo o julia:P) fint och vackert!
2006-06-04

    Little Sunshine
jättefint skrivet, kärlek is what it is :)
2006-06-04

  Jinzan
vad fint skrivet... jätte bra!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow