Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer det hända? Kommer tanken att få luft nog under vingarna för att lyfta spränga rädslans kättingar med modets styrka? Vem vet? Längtan brinner dock med full kraft!


En ny värld blommar ut?

Nyfödd i en ny värld
Lämnade allt för att få upptäcka nya horisonter
gömda gläntor i skogen djupt inne i hjärtat
där ännu det egocentrerade barnet bor

Det var en längtan som bultade
sprängde långt inne i ensamhetens boning
En boning som saknar fönster
Ingen ser in
Ingenting syns utanpå

Elden tär dock
River den väggar?
Får den full kraft att blomma ut
Visa sin innersta vilda aura




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-03 11:52



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Den här dikten berörde mig verkligen. Som att du satt ord på mina känslor. Mycket bra!
2018-02-04

  överlevaren VIP
Känslosamt och berörande ordat!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ