Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvaro


Ligger på sängen
han bakom mig

han viskar orden
du är mysig

vi tillbringar kvällen
med att mysa

till natten infaller
mörklägger erotisk samvaro




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2018-02-05 19:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott med mysstunder...
2018-02-10

  ULJO
Så underbart. Dessa kvällsmysstunder.
2018-02-06

  Nils-Robert
Så fina rader om innerlighet.
2018-02-06

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar bädd, vilket ömsint poem, drömmande erotisk!
2018-02-06

  Quasimodo
Ger en skön och mysig känsla att vara med!!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP