Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Låt mig finnas
i dina tankar

låt mig kännas
i ditt hjärta

låt mig leva
i ditt liv

låt mig uppleva
kärlek med dig




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-02-14 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket vacker önskan som delas
2018-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och mycket berörande...
2018-02-17

  Palett
Vacker text om längtan, innerligt,!
2018-02-16

  Nils-Robert
Så fina rader om önskan

2018-02-16

  ULJO
En skön önskan som jag önskar att du får infriad
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om lust och längtan stor!
2018-02-14

    ej medlem längre
idag på alla hjärtans dag tänker jag på dig.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP