Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är möjligt som inte är omöjligt


Det möjliga
är möjligt
när möjlighet
kan möjliggöras




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2018-02-03 17:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jajamen...:-)
2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet på hög nivå!
2018-02-03

  Quasimodo
Precis så är det, möjligheterna finns för att möjliggöras!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP