Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perenner


Kylan drar
från gamla almanackor

Vinter stämmer
frostens fiol

Snöflingor anfaller

Du skottar och skottar

Orangea perenner
sover under snön




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 451 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-02-04 00:43



Bookmark and Share


  Ess VIP
wow<3
2018-04-20

  Nils-Robert
Om förväntan i livet. Bra metaforer.
2018-04-08

  Salvation Pepper
Marita säger det fint.
2018-02-07

  Lasseman VIP
Ja i denna din sköna text finner man hopp
2018-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
lång är vintern - under jorden sover alla blommor men de vaknar snart
- en dikt med hopp om grönska!
2018-02-04

  morgonstjärna VIP
riktigt fint om vintern
men våren kommer
även om frostens fotspår är tunga
2018-02-04

  Quasimodo
Kyla från gångna tider men nya tider tinar och blir till vår!
2018-02-04

    ej medlem längre
Dina ord andas hopp och skönhet.
2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att veta att våren sover under snön!
2018-02-04

  alicja lappalainen VIP
..en kall och vacker bild av alla vintrar och människans längtan efter våren.

2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska