Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2016-04-09


När hon dök upp

Hon tänder upp hela min värld
Genom att bara finnas vid min sida
Ta sig in i min själ
Blotta sig totalt för mig
Hennes tårar för oss ännu närmare varann
Hon är lika sällsynt som en fyrklöver
på en gräsmatta
Den hittas sällan
När den väl dyker upp, är turen på ens sida




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta