Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas dom bråkar. varje dag.


tusen år och tusen mil

hon är blond, lite halvtjock men sådär härligt charmig kring svärfamiljen
målar läpparna röda och lagar säkert mat
"en frisk fläkt, lite nytt blod"
jag var 16 år när han svor på att han aldrig skulle älska någon som han älskade mig
det skulle varit jag på de där resorna till berlin, tätt intill
det skulle varit jag på dom där instagrambilderna
och hon har sagt att jag är den enda av hans tidigare tjejer som verkar bra
jag är tjej och förstår att det betyder att hon vet hur dålig jag var
men kom igen, jag gillar rock - hon gillar mesig radiopop, och plötsligt är jag inte bättre än en taylor swift låt...
innerlighet är inte samma sak som verklighet,
men jag har inte sett honom på fem år fast vi bor i samma stad




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött