Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på att hon förtrollar en stor skara följare så kände jag att jag bara måste skriva en "Tribute" :) Lite allvar och lite på skoj! Inte århundradets mästerverk men ett försök till hyllning då hon uppenbarligen trollbinder sin publik! :)


Tribute till Zavanna ;)

Ängeln vars kärleksvävar
spinner sin väv i sirliga mönster
ur mörker och kyla hon trollar
med silkeslena slingor av ord som förenar
hjärtan med längtan
famnar
med svallande trängtan
hamnar
hos suktande hjärtömma skaror
av läsare som idogt applåderar




Fri vers av Hopplös själ
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-05 16:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Härlig hyllning!
2018-02-05

    ej medlem längre
Blir mållös och rörd....vilka underbara ord - tusen tack min fina poetvän.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ