Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jun 2015


Fixerad vid tanken


Fixerad vid tanken på dig
På att vi nästan fanns för ett ögonblick
Ta mig tillbaka så gör vi det igen
På riktigt den här gången
Beredd på förutsättningen




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts