Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren lurar i skymningen

Ute dansar livets vingar
mörkt över skymningen

Hör ljudet av tusen och mer därtill
vinterns mörker landar snart
ännu syns de sista strålarna
av solens köldfrusna ljus

Siluetter från trädens savlösa grenar
spretar i det sista blekgula minnet av dagen
I mörkret brinner längtan till en ny vår
när livslusten åter flammar

Då ska jag åter rista min glödheta vilja
rätt in i dina längtande gröna ögon
njuta av din blommande kropp
livet får utlopp i glödgad lust

Våren är kommande älskog
vintern är förlamande frost




Fri vers av Hopplös själ
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Siluetter från trädens savlösa grenar...

De orden kan man smaka på och njuta av en stund.
Tycker om egna påhittade sammansatta ord.
2018-02-06

  överlevaren VIP
Längtan efter värme och kärlek i en väl ihopsatt text!
2018-02-05

    ej medlem längre
jag tycker inte om vintern jag heller. jag har inte skidat på 45 år. lika länge sen jag åkte skridskor.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ