Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli 2015


Var nöjd nu då


Hungrig
Likgiltig
Tung
Bara massa ord som väller ut
Oformligt
Tanklöst
Måste fatta att det är slut
Men ordet skär i mig som aldrig förut
Tomt
Tyst
Ensam tillslut
Var nöjd nu då
Tragiska, trötta idiot




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du e bra. den här var ball. spännande.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts