Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aug 2015


Efter dig nu


Öppnar ögonen och tänker fan
Inte ännu en ny dag
Kollar klockan, 14.30
Känner mig så jävla bra
Ligger kvar, vill ba dra
Låtsas som jag inte finns
Kan inte livet bara gå vidare
Efter dig nu
Vill jag glömma allt jag minns
Stiger upp äntligen
Drar upp rullgardinen
Ingen sol
Sommarn dog
Lika bra
När det enda man har
Är ligga hemma ensam
På soffan och räkna dar




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts