Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon II

natt blir till dag
min katt och jag

är inte överens om hur tidigt
vi ska äta frukost




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Jag älskar katter!
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP