Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig vila

Kyss mina våta kinder
som av levnad fått nog
Kyss också mina ögonlock
så du mig bedövar och trollbinder
i vår sista älskog --
vår sista näskrock

Sänd mig till evig vila
med dina mjuka händer
runt min vita hals
Bränn sedan min kropp i närmsta mila
så du mig till älvor sänder
där jag får skratta i dimmors dans




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra