Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ågren

Välkommen,
Herr Ågren,
min käraste vän
Det var längesedan

*

Du mötte mig när
min tid var så svår
och ofta jag ställde till med besvär,
men nu har det gått några år...

*

Oh, min vän, du har varit saknad --
mer än du kan förstå
och nu när jag åter är insjuknad
är du den enda jag kan lita på...




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 19:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
upp och hoppa tag en dos
av björkens nektar och en sol ros
så skall glädjen åter toppa
och du skall jämfota hoppa!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra