Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nebulosa

Med nebulosor
på din hud

och svarta hål
i dina ögon

drogs jag till dig
och förintades




Fri vers av Terra
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-25 03:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hummelihumm
nu ska du inte vara så dumm
att du i hjärtat tror
lille syster bror
sluta inte tro
på din egen styrkas bro!

2018-04-15

    ej medlem längre
Du kan bidra till förändring från ditt vardagsrum. Var inte uppgiven. Jättebra skrivet!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra