Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sep 2015


Ikväll såg jag havet äta solen/Nordsjön


Ikväll såg jag havet äta solen
Liksom du tog min ro
Stal min trygghet och bröt av den
Delade på mitt bo
Nu svajar marken jag går på
Och jag hittar ingen fyr
Som kan leda min väg hem igen
Och landet gör mig yr
Så jag drog ut till sjöss
Där vågorna vaggar mig lugn
Sa bara tack och adjöss
Väger upp mitt inre en stund




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts