Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnan

Vår komposttunna är för liten
för att ta vara på skiten
Till ett lägre pris
kan man skaffa en gris
hoppas du förstår inviten
eller
Varför inte skaffa en riktig sugga
som våra matrester kan tugga
sen av kultingar små
kan det bli suggor minst två
som i matresterna trynena gnugga




Fri vers av Nilshelmer
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-02-09 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer