Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöst

 

ta mina brösts mjuka rundning

i dina trängtande handflator

 

känn värmen från mina längtande kyssar

på dina innersta gömställen

 

vät dina läppar mot mitt skötes hetta

begrav din lust  längst  in i min grotta

 

trassla in dina varma händer i mitt hår

lämna din ljuvliga smak på mina läppar

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-09 11:39



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Mmm!
En härligt varm och kärleksfull bild!

Får mig att längta :)
2018-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Wow, med lust och kärlek stor!
2018-02-09

  Gunnar Hilén VIP
kommer i bra fredagsstämning ! myckert vackert !
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik