Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På landstinget

På ett landstingskontor med en folkhögskoleklass.
Megafånen Orup är mycket upprörd över tandvårdssituationen och kvinnan försöker desperat förklara att det inte bestäms på landstingsnivå och fortsätta beskriva sin verksamhet...
Megafånen Orup vill inte ge sig. Alla skruvar på sig och han ryter till:
"det är regeringens fel att vi knarkar"
Då stämmer Lemmy in: "Ni borde fan göra något åt ozonhålen ..."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av objekt3
Läst 311 gånger
Publicerad 2018-02-09 12:41



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Och här sitter jag och tänker på Lemmy Kilmister.
2018-02-22

  i af apa
ja!!!
2018-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Tandvård har blivit en klassfråga.
2018-02-10

  Magdalena Eriksson VIP
ha hahahahahahaha megafånen
bara det ordet är en dikt i sig
2018-02-10

  alicja lappalainen VIP
när man knarkar har man dåliga tänder och dålig regering.... eller?
2018-02-09

  Fulbergarn
ja precis, skjut meteorologen för det dåliga vädret
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3