Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

engelskA

När en folkhögskoleklass ska språkfilmsstudera The Commitments utan text men inte ens lärarinnan förstår iriska




Prosa (Kortnovell) av objekt3
Läst 286 gånger
Publicerad 2018-02-09 13:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Iriska? synspråk eller bra film
2018-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Talas det verkligen iriska i den filmen?
Vad jag minns talas det engelska.
Tvåan har jag inte sett.
2018-02-09

    ej medlem längre
haha!
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3