Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sep 2015


Uppbrott/ambivalens/förnyelse (Hemfärd)


Samtalen börjar ta slut
Hjärtat i bröstet längtar ut
Vissa vill jag slippa alla dar
Resten vill jag jämt behålla kvar
Några vill jag veta, vad de tänker på
Känna in på djupet, lära och förstå
Bli en del utav det hela
Mitt hjärta vill jag dela
Känna mer än drömma
Mina tankar vill jag tömma
Allt är blödigt, mina ögon är trötta
Någon kärleksbomba mig
Tills mina armar är nötta




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts