Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens död

Dagen brann upp i solnedgången
Låt den vila
Allt måste inte återuppstå

Nya dagar randas




Fri vers av Hopplös själ
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-09 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ