Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet


Kärlek är
att kunna

vara sig själv

gentemot någon annan
i en relation




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-02-11 12:08



Bookmark and Share


  Gin83
Så sant så sant
Viktigt och minnesvärt.
Mycket bra
2018-06-11

    ej medlem längre
bland annat det. jag brukar säga att kärlek är att göra nåt för nån annan och inte för sig själv.
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2018-02-12

  Solstrale VIP
Så rätt! :) <3
2018-02-12

  Nils-Robert
Ja för att kunna ge och ta på lika villkor.
2018-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...bra att tänka på...
2018-02-11

  Quasimodo
Sant och klokt, man blir ju inte någon annan därför att man går in i en relation, då har ju ens partner förlorat den personen som man mött!
2018-02-11

  Öknens Ros VIP
Så sant.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP