Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som en trasig stol (den här läste jag för dig)

Jag är som en trasig stol
Den som intar position på stolen, måste sitta försiktigt, fördela vikten helt rätt
Stolen själv, kämpar alltid med att hålla ihop de skeva benen
Känner hur sprickorna knakar och tänker, nu rasar jag

När jag läste den här för dig frågade du mig
-är det så du känner dig?

Jag hade inget svar på det




Fri vers av Sjoholm
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm