Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av varm kanelbulle

 

Idag är en dag
för gummistövlar och vattenpölar
blöta kyssar
och alla ursäkter som behövs
för att komma för sent

jag vill tro
att gula paraplyer
skyddar bättre mot skyfall
att droppar mot bar hud
lindrar allt som bränner

i varje sorg
bor en förlorad lycka
att något var så viktigt
att något var allt

jag hjälper regnet
att skölja marken till liv
att leda min längtan
som havet vill tillbaka från himlen

 




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 295 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-02-12 10:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint du skriver
manna från himlen
då jorden törstar
efter liv

tack
2018-02-15

  Salvation Pepper
En god känsla om regn!

Gott!
2018-02-15

  J-M
! Bra!
2018-02-13

    Lena Söderkvist VIP
Njutbart!
2018-02-13

  Maiah VIP
Storslaget... det väder som jag har följt genom fönsterrutan idag
2018-02-12

  Solstrale VIP
Stiligt! :) känner in och förs med in i orden som på en våg av en droppe regn på en vattenpöl...
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe