Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplever

Vissa dagar måste de ligga där
och mogna långsamt
andra dagar måste de kastas ut
i luften på en gång
orden

Jag sträcker mig
så långt jag kan
försöker verkligen nå
det som är bra
för oss
alla

Jag har spelat upp det
i mitt huvud
så många gånger
att när det sedan händer
upplever jag det
som en dålig repris




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-13 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP