Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets unga sång

Stilla som en sorgsen flod
flödar mina tårar fram

Ristad i rött svallande blod
stelnar min upplysta skam

Nyfunnen känsla som öppen stod
I skuggan av trädets stam

Skuggan tog livet av ensamt mod
Sorgen piskade floden fram




Bunden vers (Rim) av Hopplös själ
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ