Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv ännu en gång på alla hjärtans dag

Själv ännu en gång på alla hjärtans dag,
fast efter ett decennium fyllt med konflikter,
så känns det trots allt skönt,
om än vemodigt ...

...ensam, men ändå inte.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm