Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värnlös döda ögon

tårar faller tyst
Barnets ögon utan tro
Tomhet mörkare än slocknad låga
Blickens ord spränger oskulds sköra glas


Natten är mörkare än evigheten
i det brustna ögonblicket!




Fri vers av Hopplös själ
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-14 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ