Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När någon stjäl din själ

Min själ är trött
Någon stjäl min energi
Kvar finns bara rött
och nattsvart, men ibland med stjärnor i

Mina lungor är tömda
Någon har tömt mitt lugn
Det ligger dolt i det gömda
Och inget är lätt när jag känner mig tung

Mina tankar är tomma
Någon har tömt det jag tänker
Det spinner när jag ska somna
På allt mattsvart och på det som blänker

Mitt hjärta är som ett såll
Någon har sållat bort min närhet
Så jag upplever en fas av andningsuppehåll
Det är det jag känner utan kärlek

Men även om någon stjäl det som finns i min själ
Även om någon tömt mina lungor och mina tankar
Tänker jag tanka ny energi i de som vill mig väl
Tills min själ är min egen igen och mitt hjärta det bankar




Bunden vers (Rim) av aalicia
Läst 555 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfull och livsbejakande, en vacker text, särskilt sista stycket!!!
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia