Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste lämna mig nu

Jag ringde dig igår och var glad
Tills jag insåg att du befann dig i min stad
- utan att säga något
Vi ska träffas idag för att säga hej då
Du vet inte om det än, men jag ska låta dig gå




Bunden vers (Rim) av aalicia
Läst 868 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-20 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När sanningen kommer så nära att den upptäcks. Det beskriver Du bra med "tills jag insåg att du befann dig i min stad - utan att säga något".
2019-01-13

    ej medlem längre
Stark smärta bakom denna balanserade och välformulerade text
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia