Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg är en långdragen process

Jag har varit låg utan dig idag. Jag grät på lunchen och jag sprang efter jobbet och jag åt middag i tysthet medan jag försökte stänga dig ute från mina tankar. Jag kommer sakna dig inatt. Jag kommer sakna dig imorgon. Vissa perioder känns det som att jag inte kan andas utan dig och jag vet av erfarenhet att de inte går över av sig själv. Det krävs styrka. Det krävs tårar. Det krävs allt jag har.




Fri vers av aalicia
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-26 19:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja den tar sin tid, suck
2018-07-01

    ej medlem längre
Smärtsam igenkänning, så där har jag känt under snart 4 år nu.. Mycket bra!!!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia