Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som aldrig blir min hjärtevän

Tretton timmars väntan på besked från dig
Blir tretton timmars besvikelse när du inte svarar mig
Fjorton dagars längtan efter att få vara dig nära
Blir fjorton hugg i magen då det är så oklart om vi är kära

Femton ord som ursäkt i ett hastigt författat sms
Blir femton tomma ord tillbaka om att detta ändå nog blir bäst
Sexton års åldersskillnad gör mycket för en relation.
Blir till ynka sexton famntag där vi får älska i desperation.

Sjutton bittra tårar efter att du avbokat igen och jag blir liten
Blir sjutton sms i panik från mig fast jag känner mig så sliten
Arton röda hjärtan skickade tillbaka, som en liten tröst
Blir arton läkta ärr i mitt trötta, kärlekstomma bröst

Nitton sömnlösa nätter där den enda trösten är din famn
Blir nitton dagar i tomhet där du är kall, och jag är varm
Tjugo mil plus tjugo mil, en enkel resa till ditt hem
Blir tjugo mil plus tjugo mil till dig -
som aldrig blir min hjärtevän.




Bunden vers (Rim) av aalicia
Läst 667 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättestarkt!!!
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia