Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan

 

 

mellan kalops och semlor 

finns luften jag vill andas

 

doften av dej finns där

söta kryddiga kyssar 

 

mellan oss finns ingenting

bara svett och naken lust 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 438 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-02-18 11:13



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Väldigt fint och avskalat!!
2018-03-04

  Hopplös själ
Fantastiskt hur ett ord kan tolkas på så många sätt!
Hur ingenting kan vara så mycket!
Gillar hur din jordnära värld andas så mycket lust!
2018-02-18

  Fulbergarn
andas köttets lustar
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik