Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Argbiggan VS Toffelhjälten

Jag vet
Ja, jag vet att en galen kärlek är på väg
Min galna kärlek
Och jag vet att det är allvarligt
och ingen lek
För om hon kommer på en med något slags svek
lär hon få en att bli likblek
Få en att känna sig skyldig oavsett om man inte är det
Så smaka på naglarna får man nog allt räkna med
Slita en i håret likaså
Och det är ingen mening att man försöker gå
för hon hakar bara på
Så då är det bättre att bara stanna kvar och säga
Hallå?
Vad håller du på med
Sedan pussar man på henne
Kramar om henne
Försöker få henne att förstå att det är vi två
För när argbiggan visar tänderna kan stämningen
bli ganska så jobbig så
Men trots allt det här så älskar jag henne ändå…

Argbiggan VS Toffeljälten

Ken Cassel
15/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel