Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Febertider

febriga drömmar

svävande lösryckta tankar

jagar våren, vindar, varma strålar, grönska

 

feberhettan flyr

drömmen stannar

landar mjukt på kudden




Fri vers av Maiah VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-16 08:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vill dig vackra drömmar !
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP