Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


skugglös tillvaro

Jag sträcker ut mina händer

bortåt från denna skugglösa tillvaro

jag griper tag om somriga minnen

då skuggorna var blå och glödande




Fri vers av Maiah VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-16 12:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inlevelsefull och bra
2018-03-13

  Gin83
Oerhört vacker
Gillade
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP