Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort grattis Frida Hansdotter till slalomguldet i vinter-OS.


Guld-Frida

Grattis Frida till guldet i backen

nog hörde Du väl hejarklacken

för vinst i slalombataljen

så väl värd medaljen

allra snabbast som en stormvind Du ven!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 1236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-16 13:05



Bookmark and Share


  aol
Suverän limerick till en suverän slalomåkerska.
2018-04-07

  Gunnel Eriksson VIP
Skicklig Frida och skicklig
limerickskrivare.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick