Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker kring mammas bortgång


Du är bara bortom gränsen

mamma, du är bara bortom gränsen

ja det kallas för död

men du är allt annat än död för mig

 

när jag tecknar av dig ställer jag frågor

vilka drömmar drömde du som ung?

när jag låter penseln forma din mörka blick

samtidigt målar jag mig själv

jag känner igen blicken, iaktagande, road, nyfiken

du bar mig med ditt liv

jag bär dig med mitt liv

 

du är bara bortom gränsen, mamma




Fri vers av Maiah VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-16 16:17



Bookmark and Share


    carinamnm
Varmt och vackert.
2018-04-09

  TT
Vackra tankar om en älskad mamma...
2018-04-04

  Lars Hedlin
Mycket känsla och inlevelse i din text!
2018-03-13

  Änglaögon
Tycker om dina rader, sorg och vemod men också insikt och hopp.
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP