Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung mitt hjärta, sjung högt

En röst säger till mig att sjunga,
i en kör.

En annan ville att jag skulle sjunga,
opera för min röst skull.

Så sjung mitt hjärta,
sjung högt,
låt min röst ljuda.

Kanske blir det min utväg ...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-16 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Sjung av hjärtat, sjung... "
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm